Dagens rett

Favorittpasta

Om denne dagens rett faktisk blir din kommende favorittpasta må bli ren gjetning. Vi håper jo selvsagt at du setter pris på retten, og benytter samtidig anledningen til å by deg på to flotte vinforslag av både rød og hvit karakter.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

NB!
Vi gjør oppmerksom på at utsendelsen av Dagens rett på e-post har tatt en kort sommerpause. Dette for at din e-postkasse ikke skal fylles opp mens du er på ferie. Vi vil starte opp igjen medio august.

Favorittpasta

Antall porsjoner

2

Ingredienser

300 g strimlet svinekjøtt
100 g pepperoni i skiver
1 gul paprika
1 liten purre
3 båter hvitløk
1 beger crème fraiche
2 dl buljong
2 ss finhakket persille

Fremgangsmåte

Stek pepperoniskivene i stekepanna i litt olivenolje sammen med svinekjøttet på middels sterk varme. Legg kjøttet til side.

Del paprika i staver, purre i ringer og finhakk hvitløk. Surr grønnsakene i litt olje til de blir blanke og myke.

Ha kjøttet tilbake i panna og tilsett creme fraiche og buljong. La småkoke i 2-3 min. Smak til med pepper, og dryss over persille.

Serveres med pasta og en frisk salat.

Sendt inn av

Foto: Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen