Fem forslag om hotell

Det ble lagt frem fem arkitektforslag til det nye Choice-hotellet som skal bygges i Stavanger.
Redaksjonen
02 April 2008 - 18:00

Det var designerne i Brandsberg-Dahls Arkitekter og JDS Architects forslag som komiteen vedtok å gå for.
 
- Vi kan love at dette blir et hotell med et gjennomført design som vil skille seg fra de eksisterende hotellene i Stavanger, sier Kjetil Andersen, daglig leder i Two Seasons Hotel, som prosjektet er blitt kalt.
 
Spennende
Etter en inspirasjonstur til New York for å se på nye hoteller, visste de litt mer om hva de ville ha.
 
- Vi legger stor vekt på fleksibilitet og effektivitet. Hotellet vil passe bra i en travel by som Stavanger, sier Andresen til Stavanger Aftenblad.
 
- Forslaget som vi har valgt, er det som ligger nærmest den gjeldende reguleringsplanen som ble vedtatt i fjor. Planer utover dette kommer vi til å diskutere med kommunen, sier han.
 
Direktøren for Choice Comfort Hotels, Thomas Westergaard, har tidligere sagt at de vil bygge Stavangers flotteste og råeste hotell.
 
- Dette blir ikke noe gammeldags luksushotell. Her vil vi ha et urbant og effektivt forretningshotell med økologisk mat og køfri utsjekking, sier Westergaard.
 
Byggestart vil tidligest være i begynnelsen av november.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

By på en hjemmelaget pizza med bare grønnsaker
Dagens rett

By på en hjemmelaget pizza med bare grønnsaker

Intet er vel bedre enn hjemmelaget pizza - også den helt uten kjøtt. Rykende fersk fra stekeovnen, har de pizzasteinplate, blir bunnen enda sprøere.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 3

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen
Dagens rett

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen

Sørg for å ha godt med rimeligere tilbehør som grønnsaker og brød, for indrefilet er aldri billig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Elisabeth Kress på den høythengende listen Forbes 30 under 30

K2-medeier og gründer Elisabeth Kress (29) er valgt ut til Forbes liste over 30 mest innflytelsesrike under 30 i Europa.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Smak unike viner sammen med vinmakeren
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 5. juni

Smak unike viner sammen med vinmakeren

Den 5. juni kan du smake viner til småretter med sjømat og få et eksklusivt møte med den karismatiske vinmakeren, Leopardo Felici.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her