Dagens rett

Fenalår

Siste kvelden før jula ringes inn er nok aktiviteten rimelig hektisk rundt om i de mange hjem. Da er det godt å ha litt tradisjonsrik god mat som ikke trenger mye forberedelse, og som kan nytes når det måtte passe best - når du trenger en pause fra pakking av gaver og vask av huset.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Fenalår til juletapas

Antall porsjoner

6

Tilberedningstid

10 minutter

Ingredienser

12 skiver fenalår
ca 400 g små fine mandelpoteter eller Ratte-poteter
½ dl god olivenolje
¼ ts nykvernet sort pepper
¼ ts godt salt
2 ss friske hakkede urter - timian, persille og/eller oregano

Fremgangsmåte

Vask potetene godt, skallet skal sitte på. Kok potetene knapt møre i vann.

Varm opp oljen og vend dampede poteter i denne. Tilsett salt, pepper og finhakkede urter.

Anrett fenalåret på porsjonstallerken eller serveringsfat og server sammen med lune poteter og gjerne flatbrød til.

Sendt inn av

Foto: Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen