Dagens rett

Finn fram grillen. I dag blir det biffvær uansett

En biff tar kort tid på grillen, så da spiller det ingen rolle om været ikke er det beste. Og skinner sola, smaker denne utgaven enda bedre.

Det er ikke mye som kan slå en perfekt stekt biff. Ikke bare er det utrolig godt - det er veldig lett å lage også. Bare følg oppskriften.

Se hvordan du velger biff

Her registrerer du deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Biff med ovnsbakte tomater og chilidressing

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

4 biffer a 200 g av ytrefilet storfe
1 ts salt
½ ts pepper
2 ss margarin til steking

3 dl kesam original
4 ss søt chilisaus

400 g cherrytomat, rød
100 g salatblad
50 g ruccula
½ rødløk

Fremgangsmåte

Krydre biffene med salt og pepper, og stek dem over middels høy varme til det begynner å piple på oversiden.

Snu biffene og stek dem videre til rosa kjøttsaft pipler frem (medium stekt).
 

Legg tomatene i en ildfast form og stek dem på 230 grader i 8-10 minutter.

Rør sammen kesam og søt chilisaus til dressing.

Skyll salaten og del opp salatbladene. Skrell og del løken i båter. Bland salat og løk.

Server biffen med bakte eller ovnsstekte poteter.

Prøv noen av disse spenstige potetrettene

Sendt inn av

Foto: Mari Svenningsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Til toppen