Dagens rett

Fisk i form

Det gamle uttrykket frisk som en fisk kan med fordel gjeninnføres. Her får du fisk og deilige grønnsaker i skjønn forening. Smaksmessig sitter den portugisiske hvitvinen som støpt til retten.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Fisk i form

Antall porsjoner

2

Ingredienser

400 g fiskefilet av hvit fisk som torsk eller sei
1 purre, i skiver
½ squash, i terninger
½ paprika, hakket
½ ts salt
¼ ts pepper
1 fedd hvitløk, presset
2 ss persille, hakket
2 tomater, i skiver
1 dl matfløte
50 g lettere Norvegia, revet

Fremgangsmåte

Smør en ildfast form og legg fisken i. Dryss over salt og pepper.
 
Legg grønnsakene over fisken, tomatskivene på toppen. Hell over matfløten. Strø revet ost over og stek retten på 200 grader i ca. 20 minutter.
 
Server med kokt ris eller kokte poteter.
 
Tips: I stedet for matfløte kan du bruke helmelk, men da blir sausen mer tyntflytende.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen