Dagens rett

Fisk og grønnsaker i form

Fisk som bakes i form har en lei tendens til å smake fryktelig godt. Også i denne Dagens rett, der vi tilbereder det hele litt utenom den vanlige tralten. Rødvin til fisk går utmerket, bare den er tanninfattig.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Fisk og grønnsaker i form

Antall porsjoner

4

Ingredienser

700 g lettsaltet torsk
3- 4 skiver brød uten skorpe
2 tomater i skiver
½ squash i skiver
1 lite purre
150 g brokkoli
grovmalt pepper
ev litt frisk dill
1 ss smør
3 ss vann
ca. 100 g revet Norvegia-ost

Fremgangsmåte

Sett stekeovn på 225 grader.

Skjær torsken i serveringsstykker. Smør en ildfast form og dekk bunnen med brødskiver. Legg skiver av squash og tomater over brødet og dryss litt salt over. Legg fisken over grønnsakene. Hell på vann, fordel smøret over fisken og dekk formen med aluminiumsfolie.

Bak fisken midt i ovnen til den er ferdig, ca 15 minutter. Fjern folien, øk varmen og dryss ost over fisken. La den stå til osten begynner å smelte og få farge. Server retten med brød, pasta eller kokte poteter.

Tiden i ovnen avhenger av om grønnsakene er frosne eller nylig forvellet og om fisken er iskald.

Sendt inn av

Foto: Tom Haga

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen