Dagens rett

Fiskeburger med krabbefelt

Ingenting er som hjemmelaget fiskemat, ikke tar det lang tid og det er utrolig smakfullt, prøv bare selv.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Fiskeburger med krabbefelt

Antall porsjoner

4

Ingredienser

250 g fersk hvit fisk (torsk, hyse, lange)
250 g hvitt krabbekjøtt (renset og hakket)
1 egg
1 dl vann
1 sjalottløk, finhakket
1 ts hakket koriander
2 store løk
4 ss sursøt saus
3 dl solsikkeolje
Noen salatblader
Salt og pepper

Fremgangsmåte

Skrell løken og kutt den i to på tvers av årringene. Surr løken mør over middels svak varme i olje (ca 30 minutter) og frigjør store løkringer.

Kjør fisk, krabbekjøtt og sjalottløk i en foodprosessor ca 30 sekunder. Rør inn vann, egg, koriander og ½ ts salt for hånd. Smak til med nykvernet pepper.

Varm opp oljen, lag en prøvekake og stek den i oljen. Juster evt med mer krydder før du steker resten.

Anrett boller og løkringer lagvis. Drypp på litt sursøt saus og pynt med grønt.
 
Server gjerne en salat, nybakt brød eller ovnsstekte poteter til fiskeburgerne.

NB! Fisken kan ikke ha vært fryst når du skal lage fiskemat av den, da vil bollene ikke holde sammen.
 

Sendt inn av

Foto: Stockxpert

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen