Dagens rett

Fiskeburger

Burger er lettvint og godt, men hvorfor skal det alltid benyttes kjøtt mellom skivene? Vi gir deg her et godt tips på hvordan fisk med fordel kan benyttes i retter som dette. Drikkeforslag følger med.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Kjetils beste fiskeburger

Antall porsjoner

4

Ingredienser

600 g seifilet
1 ss potetmel
1 liten finhakket løk
2 ss finhakket gressløk
1 ½ dl melk
1 ½ ts salt
½ ts pepper
Tilbehør:
Hamburgerbrød
Salat
Sylteagurk
Tomat
Dressing
Ketchup

Fremgangsmåte

Skjær seifileten i biter og ha den i en foodprosessor. Tilsett salt og kjør maskinen til alt er blandet.  Rør inn den iskalde melken, litt om gangen. Ha i potetmelet til slutt sammen med finhakket løk, gressløk og pepper.

Ta litt kaldt vann på hendene og form store litt flate kaker. Stek seikakene på middels varm panne.

Legg et salatblad i hamburgerbrødet, seikaken over og så sylteagurk, tomat, løk, ketchup eller dressing. Bruk det du liker.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen