Dagens rett

Fiskefrikassé

Mange tror at det er vanskelig å lage gode fiskeretter, men denne oppskriften er faktisk enkel og utrolig velsmakende.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Fiskegryte med frikassesaus

Antall porsjoner

4 - 6

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

750 g grønnsaker, f eks gulrøtter, persillerot, knollselleri, purre blandet
2 dl vann
½ ts salt
1 ss hvetemel
1 ½ dl vann
½ fiskebuljongterning (kan sløyfes)
750 g fiskefilet, torsk, sei, hyse eller annen fisk
salt, pepper
hakket persille eller annet grønt

Fremgangsmåte

Rens og skjær grønnsakene i terninger. Kok dem halvmøre i vann med salt.

Visp sammen hvetemel og vann og rør det i grønnsakene, tilsett eventuelt fiskebuljongterning og kok opp.

Skjær fiskefileten i porsjonsstykker, legg dem i gryten med grønnsakene og la retten trekke til fisken er gjennomkokt og grønnsakene møre.

Smak til med salt og pepper og dryss grønt over før servering.

Spis kokte poteter eller brød til, eller kok potetterninger sammen med grønnsakene.

Dette er raskt å lage og enkelt å servere. Bruk de grønnsakene du har, alt blir godt. Det vi har satt opp er bare et forslag.

Se flere fristende fiskegryter her

Sendt inn av

Foto: Alf Börjesson

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen