Du vil ikke tro hvor enkel denne fiskegryten er å lage, og så formelig eksploderer den av smak.
Dagens rett
Fiskegryte med tomater
Slik blir tirsdagens fiskemiddag ekstra uforglemmelig
Lag denne hotte, men enkle fiskegryten til middag i dag og du blir familiens favoritt.
Redaksjonen
06 Oktober 2020 - 02:00
Fiskegryte med tomater
Fremgangsmåte
- Kutt opp løk, gulrot og purre i biter. Surr grønnsakene lett i en gryte med solsikkeolje.
- Tilsett tomater, hvitløk og chili. Kok opp og smak til med salt og sitronpepper.
- Skjær fisken i biter på 3 x 3 cm og legg dem i gryten. Kok forsiktig over middels varme under lokk i ca 15 minutt. Ha i asparges og sukkererter skåret i biter de siste minuttene.
- Rør sammen fløte og rømme og server ved siden av gryten, eller bland den forsiktig inn rett før servering.
Server med salat og ris eller poteter.
Se alle våre andre oppskrifter på fiskegryte
Drikke som passer til denne oppskriften
-
Sør-AfrikaVolum: 0.75 l Pris: 240.00 kr Bestillingsutvalget88 POENG
-
88 POENG
-
86 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 364.90 kr Basisutvalget85 POENG
-
84 POENG
-
82 POENG
Forsiden akkurat nå