Dagens rett

Fiskegryte med tomater

Lag denne hotte, men enkle fiskegryten til middag i dag og du blir familiens favoritt.

Du vil ikke tro hvor enkel denne fiskegryten er å lage, og så formelig eksploderer den av smak.
 
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Fiskegryte med tomater

Antall porsjoner

4

Ingredienser

500-600 g hvit fisk (steinbit, torsk, el.)
1 rødløk i tynne båter
½ purreløk i biter
1 gulrot i skiver

1 boks grovhakkede tomater
1 ts finhakket rød chili
1 ts finhakket hvitløk
Salt og sitronpepper

1 pakke sukkererter
1 bunt friske asparges

Saus:
2 ss rømme
1 dl matfløte

Fremgangsmåte

Kutt opp løk, gulrot og purre i biter. Surr grønnsakene lett i en gryte med solsikkeolje.

Tilsett tomater, hvitløk og chili. Kok opp og smak til med salt og sitronpepper.

Skjær fisken i biter på 3 x 3 cm og legg dem i gryten. Kok forsiktig over middels varme under lokk i ca 15 minutt. Ha i asparges og sukkererter de siste minuttene.

Rør sammen fløte og rømme og server ved siden av gryten, eller bland den forsiktig inn rett før servering.

Server med salat og ris eller poteter.

Sendt inn av

Foto: Lauritzen & Westhammer

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen