Dagens rett

Fiskegryte

Lettlagde og smakfulle måltider, slik som denne oppskriften, er en velsignelse på travle dager.

Vi har verdens beste fisk og skalldyr her i Norge, og deilige fiskeretter er ikke vanskelige å lage heller.
 
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Fiskegryte

Antall porsjoner

2

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

200 g fisk (sei, torsk eller hyse)
50 g røkt eller pepperrøkt makrell
3 poteter
100 g purre
1 gulrot
50 g kålrot
50 g søtpotet
2 stangselleristilker
Salt
dill
2 dl fiskekraft eller buljong

Fremgangsmåte

Rens og del poteter og grønnsaker i terninger. Kok såvidt møre i vann med fisk- eller grønnsakbuljong.
Ha i salt og krydder og smak til.

Del all fisken biter og legg i gryta. Kok opp og la den trekke til fisken er kokt.

Dersom du ønker en jevnet gryte kan du lage en jevning med 2 ts maisennamel og litt vann og røre inn til slutt. Maisennamel trenger bare et oppkok for å jevne.

Serveres med grovt brød eller flatbrød.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen