Dagens rett

Flintstek med tomatpakker

Marinert flintstek hører sommeren til, og her kan du lage hele middagen rett på grillen. Nyt sommeren.

Det er synd vi ikke lager grillmat hele året, for det er utrolig godt.
 
Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Flintstek med tomatpakker

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

2 marinerte flintstek
8 tomater
4 vårløk
2 fedd hvitløk
4 ss finhakket frisk timian
2 ts salt
1 ts pepper
2 ss olivenolje
1 ss balsamicoeddik

Fremgangsmåte

Lag små snitt i svoren på flintsteken, slik at den ikke krøller seg når den legges på grillen.

Grill flintsteken i 15-20 minutter, de første 5 minuttene på sterk varme (ca 2 minutter på hver side). Snu den ofte mot slutten. La den hvile 10 minutter etter at den er ferdiggrillet.

Skjær tomatene i skiver og kutt vårløken i ringer. Finhakk hvitløkfeddene.

Legg tomatskivene, vårløken og hvitløken på store ark av aluminiumsfolie. Dryss over hakket timian, salt og pepper.

Bland sammen olje og balsamicoeddik og drypp det over grønnsakene.

Pakk hvert folieark godt sammen. Legg dem på grillen i ca 10 minutter.

Flintsteken kan deles i 2 eller 4 stykker og spises som biff, eller den kan skjæres i skiver som en stek.

Svinekjøtt og grill hører sammen

Sendt inn av

Foto: Alf Börjesson

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen