Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Flyndrefilet med urtesaus
Fremgangsmåte
Pensle flyndrefiléten med timianolje og strø over litt salt. Rulles sammen og fest med en cokctailpinne.
Ha urter, hvitvin og fiskekraft i en vid fiskekjele. Legg flyndrerullene over. Kok opp og la trekke ca 10 minutter.
Legg fisken over på et varmt fat. Kok inn kokevannet til det halve. Bruk en stavmikser i kraften og kjør urtene til en fin masse som jevner kraften.
Fordel salaten på tallerkener og drypp over litt timianolje. Legg en fiskerullade på hver og hell over urtesaus.
Her finner du flere deilige retter med flyndre
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 99.90 kr Basisutvalg (Fullsortiment)90 POENG
-
86 POENG