Dagens rett

Frittata (italiensk omelett)

Enkelt og velsmakende. Vi serverer omelett på italiensk vis, men hopper elegant over vinforslaget siden egg er en hard nøtt å matche med sådant drikke. Vi har selvsagt andre forslag på lur.

Frittata (italiensk omelett)

Ingredienser

1 vårløk eller ¼ purre
1 båt hvitløk
½ rødløk
6 egg
1 ts salt
1/3 ts hvit pepper
5-6 soltørkede tomater i oljemarinade
evt. litt revet ost

Fremgangsmåte

Rens vårløk, hvitløk og rødløk og skjær dem i biter. Varm olje fra tomatene i en stor stekepanne. Fres all løken i pannen og ta det ut. Visp eggene sammen med salt og pepper og hell røren i pannen. La pannen stå ved lav varme.

Skjær soltørkede tomater og basilikum i strimler og fordel det over omeletten sammen med løken. Dryss eventuelt ost over. Stikk og løft omelettmassen slik at røren renner ned i bunnen av pannen. Trekk den fra varmen når omeletten er nesten, men ikke helt stivnet på overflaten.

Pensle et ovnsbrett. La omeletten gli forsiktig over på brettet og gratiner den midt i ovnen til overflaten begynner å bli gyllen. Skjær omeletten i snipper/biter før servering.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

//]]]]>
]]>  
Kilde:
 

 
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Du velger selv om du vil dele noen av dine oppskrifter med andre brukere av Min Kokebok.

I tillegg har du full tilgang på samtlige oppskrifter i Apéritifs Kokebok samt Dagens rett og kan dermed ved ett enkelt tastetrykk legge enhver av disse oppskriftene inn i din egen kokebok. Straks du har logget deg inn på tjenesten får du opp et nytt valg for dette under samtlige oppskrifter i kokeboka, bartender og Dagens rett. Enkelt og greit. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen