Dagens rett

Fylt kyllingfilet med karri- og kokossaus

Vi serverer en lekker kyllingrett denne fredagen. I dag blir det ikke hvitvin som vår drikkeanbefaling, men derimot et smakfullt øl!

Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Dagens rett tar sommerferie
Vi gjør oppmerksom på at utsendelsen av Dagens rett på e-post fra og med 2. juli tar en kort sommerpause. Dette for at din e-postkasse ikke skal fylles opp mens du er på ferie.
 
Utsendelsene vil starte opp igjen 13. august .
 
I denne perioden vil du imidlertid som normalt finne Dagens rett på vår nettside.

Fylt kyllingfilet med karri- og kokossaus

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

4 kyllingfileter
4 skiver brie
8 skiver bacon
1 neve frisk timian
salt og kvernet pepper
Tilbehør:
1 pk knaskegulrøtter
1 pk sukkererter
1 rødløk
½ ss rød karripasta
smør/olje til steking
5 dl kokosmelk
smak til med salt, kvernet pepper og sitronsaft
1 dl frisk koriander

Fremgangsmåte

Sett ovnen på 180 grader. Skjær et snitt i hver kyllingfilet og fyll lommen med en skive brie og en kvist frisk timian. Ha på salt og pepper.

Surr et par baconskiver rundt hver filet. Stek dem litt på hver side i en middels varm stekepanne tilsatt smør og/eller olje, bare til filetene er pent brune.

Legg dem over i en ildfast form og stek videre i ovnen i 10-15 minutter.

Skrell gulrøttene og del dem i to. Skjær løken i ringer. Fres gulrøtter, løk og karripasta i litt smør og olje.

Tilsett kokosmelk. La det koke noen minutter til gulrøttene er møre. Ha i sukkererter de siste par minuttene.

Smak til med salt, pepper og sitronsaft. Vend inn hakket koriander like før servering.

Del hver kyllingfilet i to på skrå - evt. i skiver på skrå - og server med sukkererter og gulrøtter i karri-/kokossaus.

Brød fylt med feta, paprika og oliven smaker godt til.

Sendt inn av

Foto: Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen