Dagens rett

Fylte koteletter

Koteletter er rask mat, og magert svinekjøtt blir kanskje mer smakfullt når det tilberedes som i dagens rett? Fyll kjøttet med ost og annet godt og kost for all del på deg en rimelig og saftig chianti i glasset.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Fylte koteletter

Antall porsjoner

4

Ingredienser

4 tykke koteletter
4 skiver spekeskinke
4 tykke skiver jarlsbergost
1 ts salt
½ ts pepper
2 ss smør/olje til steking

Fremgangsmåte

Del koteletten vannrett inn mot benet og legg ost og spekeskinke i "lommen".

Krydre kotelettene med salt og pepper og stek dem på god varme - ca. 3 minutter på hver side, til de er gyllenbrune.

Slå av platen og legg lokk delvis over pannen. Etterstek i ca. 5 minutter. Åpne litt på "lommen" for å se om kjøttet har skiftet farge helt igjennom.

Server med for eksempel poteter surret i persille og en salat.

Tips: Svinekjøtt skal stekes raskt og spises umiddelbart. Grunnen er at kjøttet er så magert at det ellers kan virke tørt.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen