Dagens rett

Fylte poteter

Poteter kan meget vel bli til et eget måltid i seg selv. Alle grønnsakene og tilberedningen er med på å gi oss en fullverdig og smakrik middagsrett. Hva du ønsker å drikke til dette kan du selvsagt bestemme selv. Vi foreslår både øl og vin.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Fylte poteter

Ingredienser

6 store poteter
2 dl rømme
6 ss smeltet smør
1 egg
2 ss hakket vårløk/purre
1 hakket sjalottløk
½ hakket chilipepper eller jalapeños salt og pepper
litt revet cheddarost/gratineringsost

Fremgangsmåte

Bak potetene ved 225 °C i ca 1 time. Del potetene i to og hul ut potetmassen. Mos potet- massen og bland inn resten av ingrediensene unntatt osten. Ha massen i en sprøytepose, og sprøyt den i de hule potetene. Dryss ost over og gratiner ved 225 'C til de har fått en pen gyllen farge.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen