Gallo har investert 200 millioner kroner

Ernest & Julio Gallo Winery har fullført første fase av oppgraderingen ved Livingston Winery. Med en investering på nærmere 200 millioner kroner har vinprodusenten oppgradert druepressen, vinfremstillings- og kjellerfasilitetene sine for å sikre kvalitet i ypperste klasse.

- Arbeidet med kontinuerlige forbedringer for å tilfredsstille kundene har vært et kvalitetsstempel og et motto for Gallo Winery, sier Jeff Bland, visepresident og direktør i Ernest & Julio Gallo Winery International og fortsetter:
 
- Den stadige veksten i vår virksomhet internasjonalt krevde økt kapasitet når det gjelder druepressingen, gjæringsprosessen og lagringskapasiteten. Samtidig legger vi i høyeste grad vekt på kvalitetssikring for å være helt sikre på at vi holder hva vi lover av høy kvalitet, sier han.
 
Det er vinene Cabernet Sauvignon, Chardonnay, Zinfandel og Ruby Cabernet. I tillegg har Ernest & Julio Gallo Turning Leaf og vinene Chardonnay, Zinfandel og Cabernet Sauvignon også fått nyte godt av investeringene.
 
Mange av forbedringene er basert på vellykkede erfaringer på familiens vingård i Sonoma, en av de aller mest kjente vingårdene i verden. Forbedringene inkluderer et vibrerende sorteringsbord i mottaket for druene, nytt tankdesign som minimaliserer spyling, mer moderat resirkuleringspumping og bedret gjæringsgeometri.
 
Sofistikerte rengjøre-på-stedet-systemer er også inkorporert i designet. Høyere grad av automatisering og datakontroll gir økt laboratoriekontroll over detaljer i fremstillingsprosessen og fører til større stabilitet i kvaliteten og sikrer mot tilfeldigheter. Med nesten 70 års erfaring i druedyrking og vinproduksjon fortsetter nå tre generasjoner av familien Gallo å spille en ledende rolle i verdens vinindustri.
 
Idag er Ernest og Julio Gallos viner tilgjengelig for vinkonsumenter i mer enn 90 land. Livingston Winery har regionale hovedkvarter i Tokyo, Frankfurt, Miami og Toronto, samt 16 lokalkontorer på det europeiske kontinent, i Storbritannia, i Latin- Amerika, Canada og Asia.
 
Har du funnet den Gallo-vinen du har lyst til å smake på, er det på tide å finne ut hva du skal spise til. For å hjelpe deg i gang har Gallo på nettstedet http://www.gallo.com/nor en database hvor du kan fylle inn vinvalg for deretter å få opp forslag til meny med oppskrifter. Du kan også velge matmeny først og så få opp forslag til viner som passer, eller du kan velge å klikke deg inn på hva slags begivenhet som skal være rammen for vindrikkingen for så å få vin- og menyanbefaling.

Forsiden akkurat nå

Naturvinbar uten merkelapper

Bar Brutus er Norges kanskje første rendyrkete naturvinrestaurant med tilhørende tidsriktig grønnsaksdominert meny. Like etterlengtet for noen som provoserende for andre. Beliggenheten bak Botsen bidrar ellers med å utvide grensene for det urbane Oslo.  Les hele saken

Til toppen