Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Gazpacho med chili for ekstra kick
Gazpacho er kanskje, fordi den skal serveres kald, mer en sommerrett. Imidlertid smaker den også meget godt selv om de varme dagene nokså sikkert stort sett er over for i år. En grønnsaksrett som dette kaller på en rik hvitvin - lik dagens forslag med opp
Redaksjonen
30 August 2004 - 02:00
Gazpacho med chili
Fremgangsmåte
Ha alle grønnsakene i foodprocessor og kjør den på full styrke 5-10 sekunder. Tilsett loffen i biter, olivenolje, sitronsaft, buljong og litt salt og pepper. Kjør noen sekunder til. Hell i bolle og sett suppen i kjøleskap minst 1/2 time. Smak suppen til og server den iskald med litt rømme eller crème fraîche noen tynne purreringer.
Her er det flere oppskrifter på gazpacho
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
84 POENG
Forsiden akkurat nå