Dagens rett

Gi fredagsbiffen en ekstra smaksrik vri

Svinekjøtt tåler mye juling i form av smaker og i denne oppskriften er det japansk inspirasjon i form av teryiaki.

Asiatiskinspirerte ferdigsauser som teriyaki finnes i de fleste dagligvarebutikker. De er fine utgangspunkt for en rask og smaksrik middagsrett.

Her har du en super variant med svinefilet.

Vi har flere spennende oppskrifter med teriyakisaus

Her kan du registrere deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Krydret svinefilet med nudler og teriyakisaus

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

600 g ytrefilet av svin i skiver
2 ss margarin eller olje til steking
1 ts salt
½ ts pepper
250 g nudler eller fullkorn spaghetti
1 pose teriyakisaus
1 rødløk
1 grønn chili
4 stilker stangselleri
1 rød paprika

Fremgangsmåte

Krydre skivene av svinefileten med salt og pepper. Stek kjøttet fint brunt over høy varme i litt margarin eller olje.

Ha i rødløk i båter, hakket chili, stilkselleri og paprika i biter de siste minuttene til de tar farge. Etterstek på svak varme i 1-2 minutter.

Kok spagettien etter anvisning på pakken.

Bland grønnsakene inn i spagettien sammen med teriyakisaus og legg svinefiletene oppå.

Flere gode retter med svinefilet

Sendt inn av

Foto: Alexander Hagstadius

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Til toppen