Gir brød til MGP-sirkuset

Det blir både brød og sirkus i Telenor Arena i mai. Cateringfirmaet Stunt Squad skal fôre deltakere, crew og pressefolk.

Hun skal servere 7000 varme måltider i løpet av noen hektiske dager på Fornebu, men Stunt Squad-sjef Mona Halvorsen er rolig "som skjæra på tundet", sier hun til Aftenposten.

- Vi har erfaring fra store produksjoner. Vi kan lese kjøreplaner og vet hva et crew trenger. Jeg har jobbet som crew selv, og har fått mye dårlig mat, sier 46-åringen med bakgrunn som punkmusiker.

Det blir lite klassisk norsk bondekost på menyen under Eurovision-arrangementet. Halvorsen satser på fransk og øvrig europeisk samt asiatisk matkunst. Det blir verken pinnekjøtt, smalahove eller fårikål å få, derimot blir det servert halal-, kosher- og vegetarmat.

Halvorsen har tre Continental-ansatte i stallen, men jakter nå flere ansatte.
ISS skal levere catering og bar for publikum i selve arenaen.

Forsiden akkurat nå

Til toppen