Dagens rett

Gratinert chevre med asparges i vinaigrette, rosin og portvinssaus

Har du noe å feire, eller simpelthen bare ønsker å belønne deg selv med et frydfullt måltid? Da er denne søndagens middagsforslag noe for deg. Gratinert chevre er umåtelig spennende, og gjerne sammen med en sauvignon blanc fra Loire. Vi går imidlertid, grunnet denne rettens smaksrike tilbehør, for Chile.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Gratinert chevre med asparges i vinaigrette, rosin og portvinssaus

Antall porsjoner

4

Ingredienser

8 biter chevre
8 toast av loff el.l.
12 grønne asparges
klassisk vinaigrette

Rosin- og portvinssaus:
1 dl portvin
1 dl balsamico
1 dl sukker
1 ss rosiner

Fremgangsmåte

Legg osten på toasten og gratiner i salamander eller med en gassbrenner. Blancher aspargesene og vend i vinaigrette.

Rosin og portvinssaus:
Bland alt og kok til sirup.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen