Dagens rett

Grillede kyllinglår med tzatziki og båtpoteter

Denne søndagen nyter vi en smaksrik og frisk sommerrett. Kylling er alltid enkelt å servere, og når du også lager litt tzatziki og stekte poteter til skulle vel de aller fleste bli både mett og fornøyd. Et par rikere rødviner matcher kyllingen godt.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

NB!
Vi gjør oppmerksom på at utsendelsen av Dagens rett på e-post har tatt en kort sommerpause. Dette for at din e-postkasse ikke skal fylles opp mens du er på ferie. Vi vil starte opp igjen medio august.

Grillede kyllinglår med tzatziki og båtpoteter

Antall porsjoner

4

Ingredienser

1 pakke Prior grillede kyllinglår
8 poteter
salt
pepper
sitron
olivenolje

Tzatziki:
Slangeagurk
2-3 finhakkede hvitløksbåter
1 beger yoghurt naturell
 
mini spinatblader
honningmelon
rødløk

Fremgangsmåte

Del potetene i båter og gni dem inn med salt, pepper og olivenolje. Pakk potetene og sitronbåter i aluminiumsfolie og legg dem direkte på grillkullet i 20 minutter.

Lag tzatziki av slangeagurk, finhakket hvitløk og yoghurt. Ha yoghurt over i et kaffefilter og la det renne fra seg væske en times tid.

Vask og del agurken i to. Skrap ut frøkjernen i midten og riv den grovt på et rivjern. Ha agurken i et dørslag og la det renne fra seg litt væske. Bland youghurt, agurk og hvitløk.

Server kyllinglårene med tzatziki og en enkel salat av mini spinatblader, honningmelon i biter og finhakket rødløk.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen