Dagens rett

Grillede nakkekoteletter med potet- og aïolisalat

Dette er en skikkelig vinnerrett for hele familien, så enkel, rask og smakfull som den er.

Koteletter er perfekt når du skal ha noe enkelt og raskt på hverdagene, men det er ingen grunn til at de skal være kjedelige.
 
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Nakkekoteletter med potet- og aïolisalat

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

4 marinerte nakkekoteletter av svin
800 g ferskpotet (nypotet)
100 g chorizopølse
2 ss hakket frisk basilikum

Fremgangsmåte

Mariner kotelettene. Bruk denne oppskriften . Eller en av de andre du finner her .

Vask og del nypotetene i to. Kok dem i ca 10-15 minutter til de er gjennomkokte.

Skjær chorizopølse i strimler. Bland hjemmelaget aïoli , basilikum og chorizo godt sammen. Vend inn potetene.

Grill kotelettene i 3-4 minutter på hver side, eller stek dem på høy varme i en jernpanne.

Server kotelettene med aïolipotetene og gjerne en frisk salat ved siden av.

Flere gode oppskrifter med koteletter

Tips: Aïoli (alioli eller aioli om du ønsker) er ingen kunst å lage selv, men du kan også benytte en ferdiglaget variant. Dersom du ikke finner ferskpoteter kan du bruke mandel eller rattepoteter.

Se de gode grilltipsene her

Sendt inn av

Foto: Mari Svenningsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen