Dagens rett

Grillede svinemedaljonger med aprikos

Det er ingen grunn til ikke å grille selv om det er midt i uken - prøv denne deilige oppskriften.

Grillmat hører sommeren til og denne retten er perfekt på travle dager så rask som den er.
 
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Grillede svinemedaljonger med aprikos

Antall porsjoner

4

Ingredienser

600 g indrefilet av svin
½ ts salt
½ ts pepper
1½ ts provencekrydder
12 tørket aprikoser
12 cherrytomater
2 ss olje til pensling
4 grillspyd

Fremgangsmåte

Skjær indrefileten i ca 1 cm tykke skiver og gni inn medaljongene med krydder.

Tre aprikoser og cherrytomater annen hver gang sammen med medaljongene på spyd.  Pensle alt med olje.

Grilles forsiktig på middels varme i 4-5 minutter. Snu ofte.
 
Server grillspydene med en god salat.
 

Sendt inn av

Foto: Mari Svenningsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen