Dagens rett

Grillet kyllingfilet med agurksalat og nanbrød

Kylling er perfekt på grillen og enda bedre når den får asiatisk følge, som i denne oppskriften.

Grillmat hører sommeren til og denne retten er perfekt på travle dager, så rask som den er.
 
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Kyllingfilet på spidd med agurksalat og nanbrød

Antall porsjoner

4

Ingredienser

4-5 kyllingfileter
salt og pepper
annet krydder etter smak

Nanbrød

Agurksalat:
1 agurk
6 ss søt chilisaus
4 ss salatnøttemix (evt. peanøtter og solsikkekjerner)
2 ss hakket frisk koriander

Fremgangsmåte

Del hver kyllingfilet i strimler og træ strimlene på grillspidd.

Krydre med salt og pepper eventuelt annet krydder og stek dem på grill eller i stekepanne, i ca. 3-4 minutter på hver side.

Del agurken på langs, skrap ut kjernene med en skje og skjær agurken i tynne skiver.

Bland sammen resten av ingrediensene og bland inn agurkskivene.

Varm opp nanbrød etter anvisning på pakken og server sammen med kyllingspidd, agurksalat og litt rømme. Pynt med noen limebåter.
 
 
Tips: Legg trespydene i vann mens du lager salaten, da tar de ikke så lett fyr på grillen.

Sendt inn av

Foto: Synøve Dreyer

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen