Dagens rett

Grillet pasjonsfruktmarinert kyllingfilet

Grillsesongen er i full gang, og med denne oppskriften blir du festens grillkonge.

Det er få retter som forbindes så mye med sommer som det grillmaten gjør, og dessuten er grilling utrolig sosialt.
 
 
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Pasjonsfruktmarinert kyllingfilet

Antall porsjoner

4

Ingredienser

4 kyllingfileter
salt og kvernet pepper

Marinade:
1 liten løk, finhakket
2 pasjonsfrukter
1 ss balsamico
1 dl olje

Pasjonsfruktsaus:
1 pasjonsfrukt
2 dl lett crème fraîche
½ ts karri
1 ts brunt sukker
litt kajennepepper
2 ss gressløk, hakket
salt og kvernet pepper

Fremgangsmåte

Bland sammen løk og pasjonsfruktkjøtt med resten av ingrediensene til marinaden. Hell marinaden over kyllingfiletene og la dem marinere minst 2 timer.

Bruk gjerne en dobbel plastpose når du skal marinere kyllingen, det er praktisk og lettvint.

Tørk av kyllingfiletene (evt.del filetene i to) og krydre med salt og pepper. Grill filetene på moderat varme ca. 5 minutter på hver side og la dem hvile like lenge.

Saus:
Skrap ut pasjonsfruktkjøttet til sausen og sil fra steinene. Bland med resten av ingrediensene. Smak til med salt og kvernet pepper.

Server med kyllingfiletene med en god salat, saus og pynt med frisk vannmelon og pasjonsfrukt.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen