Dagens rett

Grillspyd av kalkun

Kalkun er godt, også når den er grillet ute. En flott anledning er det jo også å benytte denne St. Hansaftenen til å lage noen deilige grillspyd som både store og små setter pris på. De store skal imidlertid også nyte en spansk rødvin i reserva-klassen.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Grillspyd av kalkun

Antall porsjoner

4

Ingredienser

2 pakker Prior Grillspyd kalkun
1 sikorisalat
3 ss oregano
1 vannmelon

Grillolje:
½ dl olivenolje
1 ss oregano
salt
pepper
saft av 1 sitron
1 ss honning

Fremgangsmåte

Legg de ferdige spydene på grillen. Pensle spydene med grillolje, gjerne flere ganger under grilling.

Lag en salat med sikorisalat, rødløk, oregano og vannmelon. Hell resten av grilloljen over salaten.

PS: Grillet haloumi (kypriotisk ost) er nydelig til!

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 
 
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen