Dagens rett

Grillspyd med laks

Fisk er fabelaktig på grillen, og laks er intet unntak - prøv denne spennende retten.

Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Grillspyd med laks

Antall porsjoner

4

Ingredienser

400 g laksefilet
1 liten purre
8 småløk
olivenolje
salt og pepper
frisk timian
grillspyd

Fremgangsmåte

Skjær laksen i terninger på 2 - 3 cm. Del løken i to og skjær purren i biter på 2 cm. Træ ingrediensene på grillspyd og pensle dem med olivenolje.
Grill spydene på god varm grill. Dryss over salt, pepper og friske blader av timian når de er ferdig grillet. Servér med en frisk salat, agurksalat og nypoteter.

Tips!
Dersom du bruker grillspyd av tre bør du bløtlegge disse en stund før du bruker dem slik at de ikke tar fyr under grillingen.

Sendt inn av

Foto: EFF

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Naturvinbar uten merkelapper

Bar Brutus er Norges kanskje første rendyrkete naturvinrestaurant med tilhørende tidsriktig grønnsaksdominert meny. Like etterlengtet for noen som provoserende for andre. Beliggenheten bak Botsen bidrar ellers med å utvide grensene for det urbane Oslo.  Les hele saken

Til toppen