Dagens rett

Grillspyd med lam og pære

Vi regner med at grillen nå er klar for dagens oppgave i det vi har grillspyd på menyen.

La deg friste av flere gode oppskrifter og artikler om grilling før du inviterer venner og kjente over på en skikkelig grillfest.
 
 
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Grillspyd med lam og pære

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

800 g lam ytrefilet, eller 8 hele lammekoteletter
4 pærer
1 ts provencekrydder eller rosmarin
1 ts salt
½ ts grovmalt sort pepper

Fremgangsmåte

Skjær kjøttet i 2 x 2 cm, eller om du bruker koteletter så skjærer du løs kjøttet fra beinet og deler i 2 x 2 cm store biter.
 
Dryss over salt og pepper. Del pærene i like store biter som kjøttet.

Træ på grillspydene med lagvis kjøtt og pære - ca 3 biter av hver på hvert spyd. Har du mer råvarer igjen, så lag flere spyd!
 
Bruker du grillspyd av tre bør disse ligge litt i vann først slik at de ikke så lett blir svidd. Grill spydene på sterk varme i 5-10 minutter.
 
Server gjerne med pitabrød, salat og en deilig mynteyoghurt.
 

Sendt inn av

Foto: Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen