Dagens rett

Grønnsaksuppe med fine kyllingboller

Denne retten er virkelig midt i blinken på kalde triste høstdager, i tillegg er den rask og enkel å lage, samt utrolig velsmakende.

Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Grønnsaksuppe med fine kyllingboller

Antall porsjoner

4

Ingredienser

400 g kyllingkjøttdeig
1 stk. egg
1 båt hvitløk
2 ss finhakket kruspersille
1 ss frisk basilikum eller 1 ts tørket (kan sløyfes)
1 ts salt
1 kryddermål pepper
2 l vann
4 hønsebuljongterninger
4 gulrøtter
½ purre
½ sellerirot
¼ kålrot
4 poteter

Fremgangsmåte

Rør inn egget i kyllingkjøttdeigen og tilsett hakket hvitløk, persille og krydder.
 
Kok opp vann og buljong og tilsett de oppdelte suppegrønnsaker. Kok grønnsakene knapt møre. Trekk kjelen tilside.
 
Form kyllingfarsen til små boller og slipp dem opp i suppen etter hvert. Sett kjelen tilbake på platen og la kyllingbollene trekke 5-10 minutter til de er gjennomkokte.
 
Dryss over litt hakket grønt før servering. Server godt brød til.

Sendt inn av

Foto: Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen