Matkurs i januar, februar, mars og april

Grunnkurs i saus

Bli en mester med saus. La Norges ledende kokker lære deg alt du behøver å vite for å lage perfekte sauser.

Apéritifs Matkurs er unike og populære. Ikke uten grunn. Du lærer alt om de forskjellige metodene og teknikkene profesjonelle kokker bruker for å lage gode sauser.

Kokkene viser deg ulike grunnsauser, både kalde og varme, og du er selv med og lager disse klassiske sausene fra bunnen av. Selvfølgelig blir det også mulighet til å smake de ulike sausene opp mot et utvalg av tilbehør som kokkene har forberedt.

Vi kan love deg at etter dette kurset er du en fabelaktig sausekokk som tryller frem de lekreste sauser og imponerer alle i omgangskretsen.

Se alle våre kurs her

Meld deg på her


24. januar kl. 17:30
Grunnkurs i saus
Kr 995.00 Meld deg på
25. januar kl. 17:30
Grunnkurs i saus
Kr 995.00 Meld deg på
28. februar kl. 17:30
Grunnkurs i saus
Kr 995.00 Meld deg på
1. mars kl. 17:30
Grunnkurs i saus
Kr 995.00 Meld deg på
25. april kl. 17:30
Grunnkurs i saus
Kr 995.00 Meld deg på
26. april kl. 17:30
Grunnkurs i saus
Kr 995.00 Meld deg på
30. mai kl. 17:30
Grunnkurs i saus
Kr 995.00 Meld deg på
31. mai kl. 17:30
Grunnkurs i saus
Kr 995.00 Meld deg på

Forsiden akkurat nå

Til toppen