Dagens rett

Gryte med sopp og squash

Gryteretter er ikke noe vi tipser om spesielt ofte. Like fullt er dagens forslag meget enkelt å tilberede. En enkel, men god, sommervin er den svært rimelige monastrellbaserte spanjolen vi i dag anbefaler deg. Den finnes tilgjengelig i form av flaske samt 3-liters boks. En sommerfavoritt?

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Gryte med sopp og squash

Antall porsjoner

2

Ingredienser

400 g kjøttdeig
2 ss olivenolje
1 båt hvitløk 
½ squash
½ paprika
ca. 10 sjampinjonger
1 pakke ferdig peppersaus eller cognac-saus

Fremgangsmåte

Finhakk hvitløk og brun denne i pannen sammen med kjøttdeigen. Skjær squash i skiver, paprika i biter og del soppen i fire deler.

Brun grønnsakene sammen med kjøttdeigen de siste minuttene av steketiden.

Tilsett den ferdige sausen, så er gryta klar til servering. Potetmos med finhakkede urter smaker godt til.

Sendt inn av

Foto: Studio Dreyer-Hensley

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen