Heder til Grov

Jærkokken og kjøkkensjefen Heine Grov er hedret av Rogaland Bondelag for bruk av lokale råvarer.

Grov sverger nemlig til lokalprodusert mat, og dette setter bondelaget pris på.
 
Fortjent
- Grov fortjener en påskjønnelse for sitt arbeid med å løfte frem lokale råvareprodusenter og søkelys på kvalitet, sier lederen i Rogaland Bondelag, Arna Høyland.
 
Hun fremholder at den populære kokken har bidratt til å sette jærsk mat på dagsorden og at han har vært en god ambassadør for jærlandbruket.
 
Understreker behov
Dermed har han også vært med på å understreke behovet for en oppegående matproduksjon i Norge, ifølge Høyland.
 
Grov har utgitt kokeboken Det jærske kjøkken og er snart klar med en ny kokebok, skriver Jærbladet.
 
Skal være stolte
Han har blant annet bakgrunn som kjøkkensjef fra Jæren Hotell og spisestedet Nr 17 på Bryne, men driver nå for seg selv. 
 
- Her på Jæren produserer vi det meste. Hå er landets største husdyrkommune, Klepp er størst på tomat og agurk. Vi har kvalitetsprodukter og det skal vi være stolte av, sa Grov da han takket for prisen - en figur av en vipe.

Forsiden akkurat nå

Til toppen