Hellmann ny leder i Interbev AS

Frode Hellmann er ansatt som Managing Director i Interbev AS. Han overtar etter Jan Dragseth som sluttet i selskapet i desember.
Redaksjonen
24 Januar 2008 - 16:00

Hellmann kommer fra stillingen som Managing Director i Nordic Refreshment Company AS. Han har en lang karriere bak seg i drikkevarebransjen i Norge.
 
Glade
- Vi er veldig glade for å få Frode med på laget i Altia Norge og som leder for Interbev. Hans erfaring fra bransjen og hans personlige egenskaper vil være viktig for den videre utvikling av teamet i Interbev som presterte en vekst på hele 15 prosent i 2007, sier Svein Harald Røine som er leder av Altia Norge i en pressemelding.
 
Skal prege
- Altia er gjennom Interbev den klart største og dominerende partneren av internasjonale drikkevarer til det norske markedet. Denne posisjonen har Interbev befestet gjennom flere år takket være dyktige medarbeidere, unike leverandører og innovative kunder. Jeg ser virkelig frem til å bli en del av teamet i Interbev og Altia, hvor vi sammen med våre kunder og leverandører kan sette preg på den videre utviklingen av drikkevaremarkedet i Norge, sier Frode Hellmann.
Interbev er et av Norges ledende selskaper innen import av øl, cider og ikke-alkoholholdige drikkevarer.
 
Norden og Baltikum
Interbev er en del av Altia Corporation, som produserer, importerer og distribuerer vin, øl og brennevin, samt ikke-alkoholholdige drikkevarer.
 
Konsernet har virksomhet i det Nordiske og Baltiske markedet. Altia representerer internasjonale kvalitetsmerkevarer fra hele verden.
 
Altias norske virksomhet omfatter Best Buys International AS, Strøm AS, Bibendum AS, Interbev AS samt Brand Partners AS. Altia Norge er en av de største aktørene i markedet.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Kopperkjele må til for å lage ekte carnitas
+

Kopperkjele må til for å lage ekte carnitas

Svinekjøtt stekt i smult i kopperkjele er utgangspunktet for en av Mexicos mest populære retter, carnitas, som også er kåret til verdens sjette beste gatemat. Det vanligste er å spise dem som tacos.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren
+
Godbiter i pollisten

Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren

Denne vinen har allerede dokumentert sitt store lagringspotensial.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

På Rosetta i Mexico by lager Elena Reygadas taco med en grønn tvist
+

På Rosetta i Mexico by lager Elena Reygadas taco med en grønn tvist

Blant levende planter og grønn vegetasjon malt på veggene i restauranten Rosetta i Mexico by, serveres retter av Elena Reygadas, utnevnt til The World’s Best Female Chef 2023 av The World’s 50 Best Restaurants. Men det er ikke en vegetarrestaurant.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Lengselen etter Hellas-ferien blir mindre intens med dette i glasset
+
Ukens vin

Lengselen etter Hellas-ferien blir mindre intens med dette i glasset

For her får du bedre vin enn på de fleste «tabepnaer».

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Kopperkjele må til for å lage ekte carnitas
+

Kopperkjele må til for å lage ekte carnitas

Svinekjøtt stekt i smult i kopperkjele er utgangspunktet for en av Mexicos mest populære retter, carnitas, som også er kåret til verdens sjette beste gatemat. Det vanligste er å spise dem som tacos.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren
+
Godbiter i pollisten

Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren

Denne vinen har allerede dokumentert sitt store lagringspotensial.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Med disse grillspydene får du en helt annen smaksopplevelse
Dagens rett

Med disse grillspydene får du en helt annen smaksopplevelse

San Jeok er en veldig tradisjonsrik koreansk rett som passer utmerket også i et grillmåltid her til lands.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Stekt asparges med nøtter kan serveres alene eller som tilbehør
Dagens rett

Stekt asparges med nøtter kan serveres alene eller som tilbehør

Nå er aspargesen blitt så tilgjengelig og rimelig, at du fint kan la den spille hovedrollen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Sett tonen for sommeren med sjømat, musikk og vin
Matkurs og vinkurs
Vinmiddag i Oslo 13. juni

Sett tonen for sommeren med sjømat, musikk og vin

Den 13. juni inviterer vi til en helaften med smakfull sjømat, livlig musikk og nøye utvalgte viner.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

På Rosetta i Mexico by lager Elena Reygadas taco med en grønn tvist
+

På Rosetta i Mexico by lager Elena Reygadas taco med en grønn tvist

Blant levende planter og grønn vegetasjon malt på veggene i restauranten Rosetta i Mexico by, serveres retter av Elena Reygadas, utnevnt til The World’s Best Female Chef 2023 av The World’s 50 Best Restaurants. Men det er ikke en vegetarrestaurant.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her