Hellstrøm gir opp Bagatelle

Eyvind Hellstrøm forlater Bagatelle etter 27 år. En konflikt med eieren Christen Sveaas er grunnen.

Hellstrøm startet Bagatelle i 1982. Restauranten er kjent som et av de kulinariske flaggskipene i Norden og har opparbeidet seg to stjerner i den anerkjente matguiden Michelin. - Det er en konsekvens av en langvarig konflikt mellom hovedaksjonær Christen Sveaas og meg selv, sier Hellstrøm til Dagens Næringsliv. Les også:Hellstrøm kaller kokke-kollega for hore Hellstrøm sier at han ønsker å lage mer TV, men at det ligger i kortene at han kommer til å åpne en ny restaurant.

Forsiden akkurat nå

Naturvinbar uten merkelapper

Bar Brutus er Norges kanskje første rendyrkete naturvinrestaurant med tilhørende tidsriktig grønnsaksdominert meny. Like etterlengtet for noen som provoserende for andre. Beliggenheten bak Botsen bidrar ellers med å utvide grensene for det urbane Oslo.  Les hele saken

Til toppen