Dagens rett

Her er den nye hurtigmiddagen

Stekte nudler er godt å ty til i en travel hverdag. Denne oppskriften er både lynrask å lage og full av smak.

Stekte nudler er en veldig populær rett i Sørøst-Asia, og som skapt for så vel familier i tidsklemme som enpersonshusholdninger på jakt etter kjappe og rimelige, men smaksrike løsninger for dagens middag.

Flere oppskrifter på nudelretter finner du her

Her kan du lese om hvor viktige nudlere er i det japanske kjøkken

 Her registrerer du deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.
 

Stekte nudler med skinke

Antall porsjoner

2

Tilberedningstid

15 minutter

Ingredienser

200 g smårettskinke
2 ss margarin til steking
Forskjellige wokgrønnsaker, slik som sukkererter, paprika, minimais, gulrøtter.
300 g ferdigkokte nudler
1 ts chilipulver
2 egg

Fremgangsmåte

Stek skinken i litt olje over høy varme i en wok eller tykkbunnet stekepanne.

Del opp grønnsakene i biter, ha dem i pannen og stek videre i noen minutter. Vend blandingen underveis.

Rør inn nudlene og ha på chilipulver.

Lag et tomrom i midten av blandingen og knekk eggene oppi. Rør rundt til eggene begynner å bli ferdig eggerøre. Vend det inn i nudelblandingen.

Flere oppskrifter på nudelretter finner du her

Tips: Her kan du godt bruke det du har tilgjengelig av kjøtt, slik som medisterkaker, pølse, biff eller annet kjøtt.

Sendt inn av

Foto: Mari Svenningsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Til toppen