Dagens rett

Her får du fisk og pasta i en rett

Det er ingen grunn til å rynke på nesen over fisk til middag når den kommer i en slik smaksrik innpakning. Oppskriften er såre enkel.

Det er faktisk aldri lov å rynke på nesen over fisk - bare når den er gammel. Men det finnes kjedelige måter å servere fisk på, og det er dessverre et sterkt bidrag til at mange rynker på nesen.

Det gjør de ikke når denne suppegryten kommer på middagsbordet.

Se alle våre andre fristende oppskrifter på fiskesuppe

Her registrerer du deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Fiskesuppe à la minestrone

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

400 g torskefilet, uten skinn og bein

200 g spagetti

1 gulrot

1 løk

3 fedd hvitløk

0,5 rød chili

2 dl hvitvin

8 dl fiskebuljong

200 g cherrytomat

0,5 dl svart oliven

olivenolje

salt og pepper

 

Tilbehør:

4 ss pesto

4 ss parmesanost

brød

Fremgangsmåte

Skjær torsken i serveringsstykker.

Stek torskestykkene i olivenolje i 3 minutter på den ene siden, snu dem og stek i 2 minutter på den andre siden.

Knekk spagettien i mindre biter og kok etter anvisning på pakken.

Skjær gulrot i små terninger, og finhakk løk, hvitløk og chili.

Surr gulrot, løk og hvitløk i litt olivenolje.

Tilsett hvitvin og kok i 5 minutter.

Tilsett fiskebuljongen og kok opp.

Tilsett chili, og smak til med salt og pepper.

Ha cherrytomater, oliven og den kokte spaghettien i suppen.

Legg fisken i suppetallerkener og hell suppen over.

Tips:

Server suppe med en skje pesto og revet parmesan over, med brød ved siden av.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Annonse

Skalldyrsreisen

Elsker du hummer? Får du vann i munnen av tanken på ferske blåskjell? Eller ønsker du kanskje å bli en kløpper på å knekke sjøkreps? Bli med på en skalldyrsreise ganen din sent vil glemme! Les hele saken

Til toppen