Historiske hoteller på servicetoppen

Historiske hoteller på servicetoppen

De Historiske tapetserer pallen i gjestenes kåring.
30 Januar 2013 - 14:38

De Historiske Hotel & Spisesteder (DHHS) tok nylig de tre øverste plassene i TripAdvisor Travelers Choice Awards. Kåringen viser hvilke 25 hoteller i Norge som gjestene mener er beste når det gjelder helheten i serviceopplevelsen på hotellet.

Dalen Hotel i Telemark tar topplassen. Hotel Ullensvang endte på andreplass, mens Lysebu ble nummer tre.

De Historiske er en sammenslutning 64 norske hoteller og spisesteder.

– Medlemshotellenes sterke rangering på TripAdvisor er med på å bekrefte at denne medlemsorganisasjonens fokus på servicekvalitet med fokus på opplevelser innenfor vår kulturarv blir prissatt av markedet, uttaler administrende direktør for De Historiske, Nils Henrik Geitle i en pressemelding.

I tillegg til De Historiskes sterke plasseringer, har Nordic Choice Hotels' sju hoteller inne på topp 25-listen med sitt Clarion Collection-brand.

Her hele listen i TripAdvisors kåring:

1. Dalen Hotel, Dalen
2. Hotel Ullensvang, Lofthus
3. Lysebu, Oslo
4. Rica Park Hotel Stavanger
5. Clarion Collection Hotel With, Tromsø
6. Rica Bakklandet Hotel, Trondheim
7. Solstrand Hotel & Bad, Osøyro
8. Clarion Collection Hotel Bryggen, Ålesund
9. Clarion Collection Hotel Bryggeparken, Skien
10. Quality Hotel Waterfront, Ålesund
11. Hotel Brosundet, Ålesund
12. Clarion Collection Hotel Tollboden, Drammen
13. Saga Hotel, Oslo
14. Rica Hotel Bygdøy Allé, Oslo
15. Clarion Collection Hotel Bastion, Oslo
16. Rica Nidelven Hotel, Trondheim
17. Clarion Collection Hotel Folketeateret, Oslo
18. Clarion Hotel Ernst, Kristiansund
19. Clarion Collection Havnekontoret, Bergen
20. Sommarøy Arctic Hotel, Sommarøy
21. Thon Hotel, Kirkenes
22. Clarion Hotel, Stavanger
23. Thon Hotel, Alta
24. Union Hotel, Geiranger
25. Holmenkollen Park Hotel Rica, Oslo

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Det er lett å forstå hvorfor denne kremkaken er så populær i Mexico
Ukens kake

Det er lett å forstå hvorfor denne kremkaken er så populær i Mexico

Etter at den er stekt dynkes den med tre typer melk, kremfløte og to typer kondensert melk. Vi nøyer oss med en , den usøtede Viking-melka.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Kopperkjele må til for å lage ekte carnitas
+

Kopperkjele må til for å lage ekte carnitas

Svinekjøtt stekt i smult i kopperkjele er utgangspunktet for en av Mexicos mest populære retter, carnitas, som også er kåret til verdens sjette beste gatemat. Det vanligste er å spise dem som tacos.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren
+
Godbiter i pollisten

Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren

Denne vinen har allerede dokumentert sitt store lagringspotensial.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

På Rosetta i Mexico by lager Elena Reygadas taco med en grønn tvist
+

På Rosetta i Mexico by lager Elena Reygadas taco med en grønn tvist

Blant levende planter og grønn vegetasjon malt på veggene i restauranten Rosetta i Mexico by, serveres retter av Elena Reygadas, utnevnt til The World’s Best Female Chef 2023 av The World’s 50 Best Restaurants. Men det er ikke en vegetarrestaurant.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Det er lett å forstå hvorfor denne kremkaken er så populær i Mexico
Ukens kake

Det er lett å forstå hvorfor denne kremkaken er så populær i Mexico

Etter at den er stekt dynkes den med tre typer melk, kremfløte og to typer kondensert melk. Vi nøyer oss med en , den usøtede Viking-melka.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Kopperkjele må til for å lage ekte carnitas
+

Kopperkjele må til for å lage ekte carnitas

Svinekjøtt stekt i smult i kopperkjele er utgangspunktet for en av Mexicos mest populære retter, carnitas, som også er kåret til verdens sjette beste gatemat. Det vanligste er å spise dem som tacos.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Med disse grillspydene får du en helt annen smaksopplevelse
Dagens rett

Med disse grillspydene får du en helt annen smaksopplevelse

San Jeok er en veldig tradisjonsrik koreansk rett som passer utmerket også i et grillmåltid her til lands.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Stekt asparges med nøtter kan serveres alene eller som tilbehør
Dagens rett

Stekt asparges med nøtter kan serveres alene eller som tilbehør

Nå er aspargesen blitt så tilgjengelig og rimelig, at du fint kan la den spille hovedrollen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 24. mai

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter

Gi helgen en pangstart – med 4 deilige viner og 4 småretter i perfekt harmoni, guidet av en førsteklasses lærer gjennom hele kvelden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren
+
Godbiter i pollisten

Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren

Denne vinen har allerede dokumentert sitt store lagringspotensial.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her