Dagens rett

Dette er skikkelig høstferiemat

Ingenting smaker så godt som god gammeldags slow husmannskost. Men ikke alle retter tar like lang tid å lage. Derfor er denne oppskriften super i ferien.

Pølser er et selvfølgelig innslag i feriemenyen. De smaker selvsagt veldig godt som de er, men varier gjerne som i denne lettlagete og velsmakende lapskausen.

Se alle våre oppskrifter med pølse

Her registrerer du deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.
 

Pølselapskaus

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

2 kjøttpølser
4 skiver bacon
8 poteter i terninger
½ løk, grovhakket
2 gulrøtter i terninger
2 skiver kålrot i terninger
1 persillerot i små terninger
1 l vann
1 ts salt
½ ts pepper

Fremgangsmåte

Vask, rens og del opp poteter og grønnsaker.

Kok opp vannet i en kjele og ha i potetene og grønnsakene.

Del baconskiver og pølse i små biter, og stek dem lett i stekepanna.

Når potetene og grønnsakene er nesten møre tilsettes kjøttet.

La alt trekke noen minutter til det er varmt.

Smak til med salt og pepper. Servér lapskausen med flatbrød til.

Oppskrifter med pølse

Sendt inn av

Foto: Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 

 

Foto: Matprat.no

Forsiden akkurat nå

Til toppen