Dagens rett

Hjerter i pastrami

Mandag er dagen du hos oss som oftest finner salater anbefalt som middagsrett. Lett, friskt, ofte magert - det er stikkord for hva slike retter står for. Et vinforslag skal du også i dag få med deg, og Loiredalen i Frankrike er opphavet for dagens vin.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Hjerter i pastrami

Antall porsjoner

2

Ingredienser

2 hjertesalater
1 lite beger ruccolasalat
1 pakke pastrami (ca. 100 g)
1 rødløk
ca. 4 aromatomater
½ agurk
1 mango
ca. 100 g roquefort
ca. 10 sorte oliven
2 ss olivenolje
1 ss balsamicoeddik

Fremgangsmåte

Skyll hjertesalat og ruccolasalat i rennende kaldt vann.

Skjær pastrami, rødløk, agurk og tomat i skiver og tomater i båter.

Skjær tynne terninger av roqufort og legg på salaten. Pynt med sorte oliven. Drypp over litt olje og balsamico.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Naturvinbar uten merkelapper

Bar Brutus er Norges kanskje første rendyrkete naturvinrestaurant med tilhørende tidsriktig grønnsaksdominert meny. Like etterlengtet for noen som provoserende for andre. Beliggenheten bak Botsen bidrar ellers med å utvide grensene for det urbane Oslo.  Les hele saken

Til toppen