Dagens rett

Hot Chili

Sterk åpning denne mandagen. Vi serverer rent kjøtt med masse krydder og hot saus. Dette blir nok for kraftig kost for de fleste viner, så vi går derfor like godt for et glass øl istedet. Husk å benytte rømme som demper dersom du synes dette er vel mye krydret.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Hot chili

Antall porsjoner

2

Ingredienser

200 g karbonadedeig eller renskåret oksekjøtt i terninger
1 ss meierismør
2 rødløk, hakket
1 båt hvitløk, hakket eller presset
4 ss tacosaus, mild
1-2 ts paprikapulver
½ boks brune bønner
1 boks knuste tomater
2 dl lettrømme
Salt og pepper

Fremgangsmåte

Stek karbonadedeigen/kjøttet sammen med løk og hvitløk til det får en brun overflate. Rør inn tacosaus og paprikapulver.

Skyll bønnene i vann og la de renne av. Hell bønner og tomater i gryten og la det småkoke i noen minutter. Rør inn lettrømme og smak til med salt og pepper.

Kan gjerne serveres med salat og godt brød.

Tips: I stedet for lettrømme kan du bruke rømmekolle hvis du ønsker å redusere energien.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Du finner også en rekke deilige salatoppskrifter i Apéritifs store kokebok (klikk)

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen