Hotell Fontenen selges

Etter 15 år som hotelldirektør vil Reza Maktabi overlate Hotell Fontenen i Fredrikstad til andre.

- Jeg vil selge fordi ingen av mine nærmeste har lyst til å overta. Min sønn utdanner seg til læreryrket, mens de andre i familien vil sysle med helt andre ting enn å drive hotell, sier Maktabi til Demokraten.
 
Sterk økning
I begynnelsen av 1990-årene var Hotell City, Hotell Victoria og det nå nedlagte Britannia enerådende i byens hotellmarked. Siden har antallet overnattingsplasser i Fredrikstad økt betydelig.
 
Går godt
- Vi er ikke rammet av SAS Radisson eller av andre etableringer. Hotell Fontenen går meget godt. Det er et veldrevet hotell hvor filosofien er å satse på god kvalitet til lave priser, sier Maktabi om virksomheten som ble etablert i 1992 i ligningsvesenets tidligere lokaler.
 
Negativt resultat
Tall fra proff.no viser imidlertid at driftsresultatet i 2005 var på minus 1 931 000 kroner og årsresultatet minus 1 232 000.
 
Så langt har ikke Maktabi fått noen konkrete henvendelser om hotellet.
 
Annerledes
- Men så er kunngjøringen også helt fersk. En kan ikke forvente at et hotell blir solgt på dagen, sier libaneseren som slo seg ned i Fredrikstad på 1970-tallet.
 
Hotell Fontenen markedsfører seg som et litt annerledes hotell hvor det satses på et intimt preg og personlig service.

Forsiden akkurat nå

Naturvinbar uten merkelapper

Bar Brutus er Norges kanskje første rendyrkete naturvinrestaurant med tilhørende tidsriktig grønnsaksdominert meny. Like etterlengtet for noen som provoserende for andre. Beliggenheten bak Botsen bidrar ellers med å utvide grensene for det urbane Oslo.  Les hele saken

Til toppen