Dagens rett

Hurry-Curry

En rask wokrett er hva vi byr deg på i dagens middagstips. Den hvite chileneren vi anbefaler er dessuten en særdeles passende vin til denne retten, og prisen er like passende for lommeboka.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Hurry-curry

Antall porsjoner

4

Ingredienser

500 g renskåret svinekjøtt i strimler
3 ss olivenolje
2 båter hvitløk
½ ss sterk karripasta
1 fersk ingefær (ca. 2 cm liten bit)
1 purre
½ brokkoli
1 rød paprika
2 dl hønsebuljong
1 ss maisennamel
3 dl jasminris

Fremgangsmåte

Sett på risen først. Varm oljen i wok, ha i finhakket hvitløk og fres. Stek kjøttet i dette. Ta opp kjøttet. Skjær grønnsakene i strimler og finhakk ingefær. Fres grønnsakene og ingefær i karripastaen i 2-3 minutter. Ha kjøttet oppi, og tilsett buljongen. Rør maisenna ut i en kopp med 2 ss vann, og rør det inn.

Server med jasminris til.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen