Dagens rett Svinefilet orange

Hva med litt ekstra luksus denne fredagen?

Denne retten ser og smaker mer luksuriøst enn hva summen av ingrediensene tilsier. Men jo bedre kvalitet på kjøttet, jo mer smak!

Svinefilet er en veldig takknemlig råvare siden den ikke trenger veldig lang tilberedning. Akkurat det vi alle ønsker etter en lang arbeidsuke.

Vi har enda flere fristende oppskrifter med svinefilet 

Her bestiller du dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Svinefilet Orange

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

0.5 stk
0.5 ts
0.5 ts
0.5 ts
0.5 ts

Fremgangsmåte

Skjær squash i ca ½ cm tykke strimler, skyll vårløk.

Brun margarin i en stekepannen og stek svinefileten, krydret med salt og papper raskt rundt det hele. Legg den til side.

Kok buljong, saft og finstrimlet skall av klementinene og soyasaus. Jevn sausen med maisennamel utrørt i kaldt vann, og smak til med salt og pepper.

Ha i grønnsakene i en stekepanne, legg fileten over og hell over sausen. Ha på lokk og la det hele trekke ca. 10 min.

Skjær fileten i skiver, anrett med grønnsakene og sausen og pynt med klementinbåter. Server med kokte poteter.

Sendt inn av

Foto: Matprat/Ragge Strand

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Denne maten har fått en Michelin-stjerne

Stjerner, duft, smak, livserfaring og fornøyde kunder. Selv om britiske Ryan Clift på Tippling Club og Chan Hon Meng, hawkerkokk med én Michelin-stjerne, jobber i to forskjellige restaurantverdener, legger begge hele sin sjel i maten og har, forskjellene til tross, mange fellestrekk. Ikke minst er de gode representanter for bredden i Singapores gastronomi. Les hele saken

Lær alt om asparges

Om du går for å dyrke aspargesen selv eller henter den i butikken, finner du både fremgangsmåten og ikke minst nyttig kunnskap om denne vårlige delikatessen her. Les hele saken

Til toppen