Dagens rett

Indrefilet med kiwi og papaya

Svinekjøtt, og da spesielt indrefilet, er tilnærmet fettfritt og utvilsomt det vi kaller ja-mat. Da er det lov å kompensere med en deilig fruktsaus som passer denne retten forbilledlig. Rioja er kilde for glassets gleder.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Indrefilet med kiwi og papaya (Svin Sans-i-bar)

Antall porsjoner

4

Ingredienser

700 g indrefilet av svin
1 moden papaya
2 kiwi
1 lime
1 ½ dl crème fraiche
ca. 2 ss ripsgele
½ dl pinjekjerner
ca. ½ ts salt
ca. ½ ts pepper

Fremgangsmåte

Fileten skjæres i litt tykke skiver, stekes og legges til side for å hvile.

Skrell papayaen og og fjern kjernene. Skrell kiwiene. Mos fruktene (gjerne i food-prosessor) tilsett saften av en lime.

Fruktmosen røres med crème fraiche, og blandingen helles i stekesjyen. Varm opp og smak til med ripsgele og revet limeskall, salt og hvit pepper.

Medaljongene serveres med fruktsaus, med et dryss av ristede pinjekjerner (evt. ristede hasselnøtter/ mandler). Server gjerne hasselbackpoteter til.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen