Dagens rett

Ingefærlam i wok

Selv om kylling og svinekjøtt ofte er de råvarer det snakkes mest om woksammenheng, er det lammekjøtt vi skal benytte i dagens rett. Lam og spansk rødvin er som skapt for hverandre.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Ingefærlam i wok

Ingredienser

600 g renskåret kjøtt fra lammestek
1 gulrøtter
100 g sukkererter
1 bukett brokkoli
1 paprika
1 squash
1 løk
3 ss soyasaus
2 ts maisennamel
2 dl buljong (vann + 1 buljongterning)
½ ts ingefær
¼ ts pepper
½ ts salt

Fremgangsmåte

Bland sammen soyasaus, buljong, maisennamel og krydder til sausen. Skjær kjøtt, løk, gulrot og paprika i strimler, brokkoli og squash i biter.

Varm olivenolje i en wok eller stor jernpanne. Brun kjøttet raskt, tilsett grønnsakene og la dem frese med i ca. 5 minutter.

Tilsett sausen og kok opp. Server med ris.

Sendt inn av

Foto: Kim Holthe

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen