Italiensk lekkerbisken

Denne uken frister vi med en drink som samtidig er både søt, fyldig, krydret og forfriskende.

Snakk om å blande det beste fra to verdener i en og samme drink!
 
Her har vi blandet den runde, varme og krydrete smaken fra en fatlagret rom med en deilig italiensk likør.
 
Mer om romens historie og gode oppskrifter finner du i denne artikkelen .
 
Mange tenker seg den italienske sambucaen kun bar, men den er nydelig i drinker der du ønsker den krydrete smaken fra stjerneanisen og den søte fylden som likøren har.
 
Se hvilke mørke romtyper som kom best ut i Apéritifs store test , eller se hvilket brennevin med aniskarakter du bør velge ved å klikke på de røde lenkene.
 
Er du interessert i drinker og drinkoppskrifter? Nå kan du enkelt ta vare på alle dine oppskrifter online .
 
 
Vi ønsker deg en riktig god helg!
 
Her finner du Apéritifs Bartender med mange flotte drinkoppskrifter.

Her kan du søke i Apéritifs drinkbase .

Nå kan du gratis få Ukens drink som e-post . Se lenger ned for mer info.

Vaccari Cooler

Ingredienser

2 cl Vaccari Sambuca
2 cl Mount Gay Rum
Sprite
 
Sitron
Stjerneanis

Fremgangsmåte

Fyll et highballglass med is og ha i sambuca og rom, rør rundt.
 
Topp opp glasset med Sprite og pynt med strimer av sitronskall og stjerneanis.
 
Råvarer:

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i mine drinker

Gå til mine drinker »

Min Bartender
Visste du at du nå kan legge alle dine gode drinkoppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Bartender kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
 

Ukens drink som e-post er en ny tjeneste fra aperitif.no, og selvfølgelig gratis . Hver fredag får du som abonnerer på Ukens drink en e-post med helgens lekreste drink - rett i e-postkassen din.
 
Benytt påmeldingsfeltet nedenfor for å melde deg på Ukens drink:

Forsiden akkurat nå

Til toppen