Dagens rett

Italiensk minestronesuppe

Italia er åpenbart utgangspunkt for dagens rett. Minestrone er en herlig smaksrik suppe der du finner en rekke deilige ingredienser. Vi topper smaksbildet med en smakfull rødvin, som jo også selvsagt er like italiensk.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Italiensk minestronesuppe

Antall porsjoner

10

Tilberedningstid

15 minutter

Ingredienser

3 ss olivenolje til steking
1 purre i ringer
1 løk i terninger
2 båt hvitløk, finhakket
5 potet i terninger
5 gulrot i skiver
2 grønn squash i halve skiver
1 chili - uten frø, finhakket
2 l kjøttkraft eller buljong
1 boks hakkede hermetiske tomater
200 g pasta - kokes som angitt på pakken
1 boks hvite bønner - skylles i kaldt vann
2 ss hakket frisk rosmarin
2 ss hakket frisk kruspersille
smak til med salt, pepper og sukker
5 ss revet parmesan

Fremgangsmåte

Ha olivenolje i en stor vid kjele, la løk og hvitløk surre et par minutter. Ha poteter og grønnsaker i og stek videre i 4-5 minutter. Hell på kraft og tomater og la alt småkoke til grønnsakene er møre, ca. 10 minutter.

Tilsett ferdig kokt pasta, bønner som er skylt i kaldt vann og hakket frisk rosmarin.  Kok opp. Smak til med salt, pepper og litt sukker.

Server suppen med persilledryss og parmesan.  Ferskt brød smaker godt til.

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen