Italiensk og tyrkisk på Hønefoss

Restaurant Margarita åpner i Grand Hotel.

- Dette gir oss et komplett hus igjen. Vi er veldig glade for å få en restaurant her igjen. Både vi og gjestene har savnet det, sier Jon Guldal, daglig leder ved Grand Hotel.

I Margarita restaurant, som leier lokaler av hotellet, vil Mahmuod Alavinasab servere hønefossinger og hotellgjester både italiensk og tyrkiske retter.

- Vi har fått en kokk hit direkte fra Italia, i tillegg til en kokk fra Bulgaria med tyrkisk-bulgarsk bakgrunn, sier Alavinasab til ringblad.no.

Han har lang erfaring fra restaurantbransjen, og er imponert over nivået på spisestedene i Hønefoss.
- Det er mange gode restauranter i byen. Vi får håpe at vi kan hevde oss i konkurransen. Jeg tror at mange gode restauranter er positivt både for kundene og for oss som driver spisestedene, sier han.

Han tror Margarita vil hevde seg ved å satse på god service, førsteklasses råvarer, god fagkunnskap og hyggelige priser.
importen. Kun i USA har importen gått noe tilbake.

Forsiden akkurat nå

Til toppen